Dobrodošli na Nosilke.si!

Zaživela je nova spletna trgovina Nosilke.si

V ljubezni do nošenja, prepričanju, da je nosilka eden najpomembnejših nakupov za otroka in z željo ponuditi prostor, kjer lahko vask straš najde nosilko po svojem okusu, ki bo našla svoje mesto v vašem vsakdnajem življenju, vam olajšala starševstvo in vas povezala z otrokom, smo kategorijo nosilk in trakov za nošenje iz Silly.si preselili na novo spetno stran, Nosilke.si, in tako nosilkam namenili prostor, ki si ga zalužijo.

S tem vam želimo ponuditi naboljšo ponudbo nosilk za otroke široko ponudbo najrazličnejšejih modelov, blagovnih znamk, najnovejših kolekcij, najboljših cen, boljšim pregledom nad ponudbo, hitro dostavo in s tem omogočiti najboljši izbor in nakup.Dobrodošli na Nosilke.si!

Svetovanje pri nakupu

Ob tem vam pri nakupu na Nosilke.si nudimo strokovno pomoč usposobljene svetovalke za nošenje z dolgoletnimi izkušnjami in opravljenim tečajem za nošenje otrok Die Trageschule, ki vam je na voljo z dodatnimi informacijami o nosilkah ali nasvetom pri zbiri prave nosilke za vas in vašega otroka. Če imate torej kakršnakoli vprašanja glede izdelkov ali nošenja nas prosim kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali.

Darilo ob otvoritvi

Ne zamudi tudi izjemnega popusta! Ob tej priložnosti vas razvajamo z 20% popustom na celotno ponudbo nosilk po rednih cenah na Nosilke.si s kodo: NOSILKE.

Koda velja do konca tedna oz. do 8.11.2020 in ni združljiva s preostalimi akcijami, kodami in popusti. Akcije se izključujejo, popusti se ne seštevajo. Ni možnosti menjave ponudbe za denar ali drug izdelek.
Dobrodošli na Nosilke.si!

Nakupovalna izkušnja

Z enostavno navigacijo, preglednimi meniji in dodelanimi filtri je stran skrbno oblikovana z željo ponuditi, kar najboljšo nakupovalno izkušnjo pri nakupu nosilk za nošenje otrok. Prebrskajte ponudbo nosilk in nam sporočite, če imate kakršna koli vprašanja. Hvaležni bomo povratne informacije o vaši uporabniški izkušnji, morebitnih težavah in predlogih. Naša ekipa je vedno pripravljena pomagati.

Če ste zadovoljni z vašo nakupovalno izkušnjo in izdelki, bomo veseli vašega priporočila na družabnih omrežjih Instagram in Facebook. Svojo izkušnjo in mnenje o kupljenem izdelku pa lahko delite tudi na posamezni strani izdelka, tako da kliknete na "Mnenja kupcev" in "Napiši mnenje". S tem boste delili mnenje s starši, ki se še odločajo za nakup in jim olajšali odločitev.

Če lahko karkoli storimo za izboljšanje vaše nakupne izkušnje, vas prosimo, da nas kontaktirate, veseli bomo vašega mnenja. Naše poslanstvo je ponuditi brezhibno storitev in ne bomo počivali, dokler ne boste popolnoma zadovoljni.

V imenu celotne ekipe, najlepša hvala, da ste se ustavili na Nosilke.si, veseli smo vašega obiska in vam želimo prijetno nakupovanje!