Nova kolekcija Boba nosilk Pomlad/Poletje 2020

Ustvari raj, kamor koli greš z novo nosilko Boba iz kolekcije nosilk Pomlad / Poletje 2020. Z veseljem jo delimo z vami!

Živahno Boba X - Bohemian Paradise krasijo rajske ptice, tukani in kokatoji, na čudovitem bogatem ozadju. Dizajn neodvisne umetnice Jen Florentine.

Nastavljiva ergonomska mehka nosilka Boba X - Bohemian Paradise

Vodena modra in bela, kot ocean v toplem poletnem popoldnevu. Prekrasen vzorec Boba X - Shibori je ustvarila Jen Florentine s tradicionalno japonsko tehniko barvanja blaga shibori in jo nato spremenila v Photoshopu, da bi naredila digitalni dizajn.

Nastavljiva ergonomska mehka nosilka Boba X - Shibori

Zaposlene majhne čebelice, ki se skrivajo med lepimi rožami, koliko jih lahko vidite? Boba Classic 4GS Carrier Bee Garden nosilko je oblikovala ilustratorka iz Londona, Sarah Knight. 

Mehka strukturirana nosilka Boba Classic 4GS Carrier - Bee Garden

Ljubka mala družinica lenivcev na otoku, čudovit dizajn ilustratorke Sarah Knight. Boba Classic 4GS Carrier Hangin' Out je popolna nosilka za male pustolovce! 

Mehka strukturirana nosilka Boba Classic 4GS Carrier - Hangin Out

Raztegljiv trak Boba Wrap Serenity Rainbows v naravnem svetlem odtenku z vzorcem mavrice. Dizajn umetnice Erin Kendal, ki je popoln za umirjene sprehode po dežju.

Raztegljiv trak Boba Wrap Serenity - Rainbows

Raztegljiv trak Boba Wrap Classic - Pale Blue v prelepi mehki pastelni barvi, bledo modre mete, je kot nalašč za nežne trenutke z vašim najmlajšim.

Raztegljiv trak Boba Wrap Classic - Pale Blue

Raztegljiv trak Boba Wrap Peach Sorbet v prelepi pastelni barvi sladke marelice na topel poletni dan prinaša popoln pridih svežine in poživi vsako garderobo.

Raztegljiv trak Boba Wrap Classic - Peach Sorbet

Oglejte si tudi video predstavitev nove Boba iz kolekcije nosilk Pomlad / Poletje 2020!

Za celotno ponudbo Boba nosilk in trakov za nošenje dojenčkov in otrok ali več informacij o posameznem izdelku obiščite otroško trgovino Silly, kjer smo vam z veslejem v pomoč pri izbiri prave nosilke za vas in vašega malčka.