Za prijetna potepanja v vsakem vremenu.

Naj vas dež ne preseneti nepripravljene! S seboj imejte lahko in kompaktno Ergobaby Dežno zaščito, ki se prilega vsaki torbici in jo boste imeli pri roki vsakič, ko nebo potemni. Dežna zaščita za mehke nosilke Ergobabay se preprosto pripne na vašo Ergobaby nosilko in vašemu otroku nudi zaščito pred vetrom in dežjem.

Ključno pravilo starševstva je, da je vedno dobro biti pripravljen. Ergobaby Dežna zaščita se preprosto pritrdi na vse Ergobaby nosilke in zagotavlja zaščito pred vetrom in dežjem. Ergobabay Vodoodporna zaščita je namenjena za deževne sprehode saj omogoča, da je vaš malček popolnoma zaščitem pred dežjem. Ne pustite, da dež prepreči potepanja in dogodivščine z vašim malčkom.

Pomembno: Dežna zaščitani ni kompatibilna z Ergobaby nosilkami, ki so bile proizvedene pred letom 2012. Vremenska zaščita je primerna za uporabo tudi z Mehko nosilko Ergobaby 4 položaji 360.

Lastnosti Dežne zaščite za mehke nosilke Ergobaby:

  • Zunanja vodoodporna tkanina 100% poliester
  • Elastična kapuca
  • Elastičen prilagodljiv prostor za noge
  • Pralna v pralnem stroju
Varnost in kakovost

Pri razvoju Ergobaby posveča posebno pozornost varnosti otrok, ki se nosijo v nosilkah. Ergobaby nosilke so opravile številne teste in imajo certifikat Evropske agencije za testiranje TÜV, ameriškega združenja proizvajalcev otroške opreme (JPMA), v skladu z ameriškimi standardi za testiranje materialov, in izpolnjujejo standarde CPSIA (Zakon o varnosti proizvodov v ZDA):

Njihova zaveza k ideji o nošenju otrok in kakovost izdelkov je priznana s številnimi zadovoljnimi kupci in prejemom številnih nagrad Ergobaby nosilk: