Otrokov svet v vseh smereh - 
odkrivajte svet skupaj v popolnem udobju za vas in vašega otroka.

Ergobaby 4 položaji 360 Performance Cool Air mehka nosilka iz 3D Air Mesh tkanine ohranja otroka hladnega dlje časa in omogoča štiri udobne in varne, ergonomske položaje, ki negujejo razvojno rast z vašo ljubečo podporo in pozornostjo. Svet vas čaka.
Ergobaby 4 položaji 360 Performance Cool Air je najnovejša dopolnitev nagrajene kolekcije Ergobaby 4 položaji 360. Njegova zračna 3D Air Mesh podloga zmanjšuje potenje pri vas in dojenčku ter omogoča optimalno temperaturo skozi vse leto, medtem ko njegovo edinstveno strukturirano široko sedišče, oblazinjene naramnice in posebaj širok pas zagotavlja izjemno udobje in ergonomijo v vseh položajih nošenja, vključno z nošenjem spredaj, ko je otrok obrnjen naprej.

S pomočjo babic, svetovalcev za nošenje otrok in staršev so pri Ergobaby ustvarili nosilko 4 položaji 360Z Ergobaby 360 nosilko je prvič omogočeno zdravo in pravilno nošenje otroka v vseh 4 položajih, vključno spredaj tako da je otrok obrnjen naprej, ki je z Ergobaby 360 nosilko udoben za otroka in za osebo, ki ga nosi.

Nova strukturirana mehka nosilka Ergobaby 360 tako zagotavlja 4 udobne in ergonomske položaje za nošenje otrok: spredaj - obrnjen nazaj, na boku in hrbtu z dodano možnostjo v ergonomsko sedečem položaju spredaj, ko je otrok obrnjen naprej. 

Ergobaby nosilka 4 položaji 360 nudi pravilno ergonomijo za otroka ter maksimalno udobje za otroke in starše. Primerna je za nošenje dojenčkov in otrok 3,2 * - 20 kg; * dojenčki od 3,2 - 5,5 kg z uporabo vstavka za novorojenčke, ki je na voljo posebaj.

4 položaji udobja

1. Strukturirano široko sedišče
Edinstven, posebno strukturiran sedeči del zagotavlja, da otrok v vseh štirih položajih sedi popolnoma ergonomsko - z nogami narazen, koleni nad boki oz. v položaju žabice in hrbtenico v optimalno ukrivljenem loku oz. v pravilnem C-položaju. Možnost spreminjanja širine sedeža s pomočjo gumba omogoča staršem prilagajanje sedeža velikosti otroka in položaju nošenja.

2. Širok pas za okrog pasu
Izjemno udoben ekstra širok pas se lahko po izbiri nosi visoko ali nizko na pasu in zagotavlja dodatno podporo spodnjega dela hrbta oz. križu.

3. Podaljšano hrbtišče

Hrbtišče se lahko zvije navzdol pri nošenju otroka spredaj obrnjenega naprej ali se odvije navzgor za nošenje spredaj, ko je otrok obrnjen proti vam podaljšano hrbtišče nudi dodatno podporo otrokovi glavi, vratu in hrbtenici.

4. Oblazinjene naramnice
Oblazinjene naramnice skupaj s širokim pasom pomagajo enakomerno razporediti otrokovo težo in zagotavljajo popolno udobje za starša, ki ga nosi.

5. Spalna kapuca
Spalna kapuca je najljubša funkcionalnost staršev in zagotavlja podporo otroški glavici med spanjem, zaščito pred soncem in dodatno zasebnost med dojenjem.

Narejena je iz 100% poliester in je mogoče oprati v pralnem stroju.

Mehka nosilka Ergobaby 4 položaji 360 Performance Cool Air - Carbon Siva

Strukturirano mehko nosilko Ergobaby 4 položaji 360 lahko kombinirate z Ergobabay dodatki, ki dodatno olajšajo nošenje. 

Lastnosti Ergobaby 4 položaji 360 Performance Cool Air

 • Mehka strukturirana nosilka
 • Ergonomsko oblikovana–udobno in ergonomsko pravilno za otroke in starše
 • Zagotavlja anatomski položaj otroka in idealno razporeditev teže
 • Omogoča 4 ergonomske položaje nošenje otroka: spredaj - obrnjen naprej, spredaj - obrnjen nazaj, na boku in hrbtu
 • Primerna je za nošenje dojenčkov in otrok 3,2 * - 20 kg; * dojenčki od 3,2 - 5,5 kg z uporabo vstavka za novorojenčke, ki je na voljo posebaj.
 • Zračna 3D Air Mesh podloga je idealna za višje temperature in aktivni življenski slog. Zračna mreža in hitro sušeča tkanina zagotavlja prijetno in udobno nošenje.
 • Ergonomska za otroke z edinstvenim strukturiranim sediščem, ki se enostavno prilagodi da dosledno zagotovlja naraven sedeč položaj žabice
 • Dodatna podpora otrokovi glavi in vratu s hrbtiščem, ki se lahko podaljša
 • Celodnevno udobje za starše z enakomerno porazdelitvijo teže
 • Dvojno prilagoljiv pas z ledveno oporo za dodatno podporo križu, ki se lahko nosi nizko ali visoko na pasu za povečanje udobja, zlasti v primeru carskega reza
 • Prilagodljiv pas od 66 - 140 cm
 • Opozorilo: model Ergobaby 4 položaji 360 Performance Cool Air ima nastavljiv pas z zaponko 66 -140 cm in ne pas z Velcro oz. sprijemalnih ježkov, kot ga imajo drugi modeli v kolekciji 360
 • Nastavljive oblazinjene ramenske naramnice dolžine od 73 - 119 cm
 • UPF 50 + kapuca nudi podporo otrokovi glavici med spanjem in zasebnost pri dojenju
 • 100% poliester
 • Primerna za pranje v pralnem stroju
Varnost in kakovost

Pri razvoju Ergobaby posveča posebno pozornost varnosti otrok, ki se nosijo v nosilkah. Ergobaby nosilke so opravile številne teste in imajo certifikat Evropske agencije za testiranje TÜV, ameriškega združenja proizvajalcev otroške opreme (JPMA), v skladu z ameriškimi standardi za testiranje materialov, in izpolnjujejo standarde CPSIA (Zakon o varnosti proizvodov v ZDA):

Njihova zaveza k ideji o nošenju otrok in kakovost izdelkov je priznana s številnimi zadovoljnimi kupci in prejemom številnih nagrad Ergobaby nosilk: