Prva tovrstna nosilka FORMAKNIT™, narejena za gibanje in prilagajanje vašemu vsakdanjemu življenju.

Nošenje v slingu ali nosilki je nekaj najlepšega in najbolj zdravega, kar lahko naredite za svojega dojenčka. Vaš malček je že od rojstva varno pripet v nosilko kjer lahko čuti vaš srčni utrip, vaš dih in uživa v vašem vonju. Nič ni bolj pomirjujočega in usmerjenega na potrebe dojenčka, medtem ko zagotavlja neskončno čudovitih ur crkljanja z mamo in očkom.

REDEFINIRANJE UDOBJA
Vsaka podrobnost je zasnovana z mislijo na vaše vrhunsko udobje.Tkanina FormaKnit se razteza na pravi način, za oporo in odlično prileganje tako vam kot otroku.

LAHKOTNOST
Struktura in vzdržljivost, ki vas ne bosta obtežila. Aerloom je ena najlažjih nosilk na trgu s samo 660 grami. In se enostavno prilega v vsako torbico.ZRAČNOST

Brezšivno integrirani pleteni mrežasti paneli zagotavlja optimalno kroženje zraka v vročih dneh.

RASTE Z VAŠIM DOJENČKOM
Ergobaby-eva najbolj inovativna nosilka Aerloom je zasnovana tako, da raste z vašim dojenčkom, od rojstva (3,2 kg), do malčka oz. nekje tretjega leta (15,9 kg). 

POLOŽAJI NOŠENJA
Aerloom ponuja tri ergonomske položaje nošenja:

  • Nošenje spredaj - dojenček obrnjen k staršu (tudi za novorojenčka)
  • Nošenje spredaj - dojenček obrnjen naprej (od pribl. 5 mesecev)
  • Nošenje za hrbtu (od pribl. 6 mesecev)

ERGONOMIJA
Ne glede na to, koliko je star vaš dojenček, mu Aerloomu omogoča ergonomski položaj sedenja. Ledvena opora na pasu pa zagotavlja dodatno udobje pri nošenju tudi za vas, rahlo ukrivljene naramnice se popolno prilagajajo obliki vašega telesa – hrbet vam bo hvaležen. V nosilki je nostavno tudi dojenje. Priročna torbica pa ponuja tudi prostor za mobilni telefon, ključe itd.

KAJ JE FORMAKNIT™?
Posebna izdelava, poseben videz. Ergobaby je prvi, ki je to prelomno zasnovo uporabil za nosilko. Ta inovativna, brezšivna pletenina na novo opredeljuje udobje z raztezanjem in oblikovanjem, da se prilega edinstvenim obrisom vašega telesa, kar ustvarja podporno in popolno prileganje za vas in vašega otroka.

Nosilka Aerloom je izdelana v enem kosu na visokotehnoloških pletilnih strojih. Ergobaby je prvi proizvajalec, ki je to tehnologijo uporabil za izdelavo otroških nosilk - ustvarja omejene, edinstvene barvne prelive, kar pomeni tudi da so barve omejene (ko bo vzorec razprodan, ga ne bo več mogoče kupiti, razen Charcoal- Black). Poleg tega so brezšivne funkcionalne cone vključene v zadnjo ploščo nosilke, zaradi česar je nosilka Aerloom zračna, raztegljiva in dobro podpira dojenčka.

TRAJNOSTNO NOŠENJE
Boljša prihodnost - za vašega otroka in za planet. Želite kupiti trajnostno, okolju prijazno nosilko, ki združuje maksimalno udobje in edinstven dizajn hkrati? Potem je Aerloom najboljša Ergobaby nosilka za vas. Inovativna tkanina FormaKnit je narejena iz reciklirane poliestrske preje (certificirano s strani Global Recycled Standard). To pomeni, da se približno 26 plastičnih steklenic vode (vključno s pokrovom) reciklira. Zaponke in drsniki imajo certifikat Bluesign®, kar pomeni, da so bili proizvedeni pod vodo, v pogojih varčevanja z energijo in ustvarjajo posebej nizke emisije v zrak. Poleg tega Aerloom ustreza vsem ergonomskim standardov.

Je mehka in gladka ter zračna, zato jo lahko izjemno dobro nosite tudi pod jakno - za optimalno svobodo gibanja v vseh letnih časih (žal zimske in dežne prevleke Ergobaby ne ustrezajo). 

NAGRADE
Nagrade za udobje in oblikovanje: IF design nagrada za leto 2021 in nagrada Green Good za revolucionarno obliko nosilke. 

VIDEO PREDSTAVITEV: