Za nošenje otrokove najljubše lutke. Tako kot mamica in očka.

Otroška mehka nosilka Boba Mini je kot nalašč za nošenje in crkljanje ljubljene lutke ali drugih igrač. Ljubezen, tolažbo in udobje, ki so je bili deležni kot dojenčki delijo s svojimi dojenčki, punčkami in plišastimi živalicami s pomočjo mehke nosilke v otroški velikosti.

Malčki radi s seboj na pot vzamejo svoje plišaste prijatelje in skupaj raziskujejo svet, zato je otroška nosilka odlična za skupna potepanja. V mehki nosilki vas bodo lahko spremljali na vaših sprehodih in skupnih dogodivščinah. Ob tem pa bodo vaše in otrokove roke proste za raziskovanje okolice. Zato je nosilka za punčke odlična za igro doma ali na poti.

Otroci radi posnemajo svoje straše tudi pri skrbi za mlajše sestrice in bratce ter tako kot mamica in očka nosijo svoje dojenčke. Otroška mehka nosilka Boba Mini otrokom omogoča, da skozi igro vlog sami poskrbijo za svojo mehko igračko, kot bi to naredila mamica in oči. Očarljiv, skrbno oblikovan dodatek in pripomoček je zato čudovito darilo za novo starejšo sestrico ali bratca in vse otroke, ki uživajo v igri vlog s svojimi živalskimi prijatelji, lutkami in dojenčki.

Otroška mehka nosilka Boba Mini za punčke se lahko nosi spredaj z igračko obrnjeno proti sebi ali zadaj.

1. Mehek in lahek material primern za pranje v pralnem stroju
2. Nastavljivost v pasu z zaponko
3. Nastavljivost čez prsi z zaponko
4. V kombinaciji z mamičino Boba 4G mehko nosilko
5. Sprednji žepek za shranjevanje malih zakladkov

Lastnosti Otroške mehke nosilke Boba Mini za punčke:

  • Možna položaja nošenja spredaj z igračko obrnjeno proti sebi ali zadaj
  • 100% bombaž
  • National Molding zaponke
  • Pralna v pralnem stroju na programu za občutljivo perilo
  • Narejeno za otroke starejše od 3 let