Prijeten prehod iz maternice v svet s srcem ob srcu.

Vstavek za novorojenčka Ergobaby Easy Snug se lahko v Ergobabay nosiliki za nošenje novorojenčkov uporablja od prvega dne in je kompatibilen z vsemi mehkimi nosilkami Ergobaby.

Ergobaby vstavek za novorojenčka Easy Snug podpira vašega dojenčka s popolnim udobjem in podporo v katerikoli mehki nosilki Ergobaby. Zagotavlja podporo glave in vratu ter ohranja vašega otroka v ergonomsko sedečem položaju, tako da lahko brezskrbno nosite svojega otroka že od prvega dne.

Ergobaby Easy Snug vstavek za novorojenčka vam omogoča, da nosite novorojenčka udobno in ergonomsko v pomirjujočem, gnezdu podobnemu udobju za prijeten prehod iz maternice v svet. Njegova pahljačasta oblika se varno pripne na Ergobaby Original s 3 položaji in Ergobaby 360 s 4 položaji nošenja. Omogoča enostavno vstavljanje otroka ter večji pretok zraka, medtem ko stegnom, hrbtenici, glavi in vratu zagotavlja dodatno podporo, ki jo vaš dojenček potrebuje v svojih prvih mesecih.

Vstavek za novorojenčka zagotavlja dobro podporo in ima spodnjo podporno blazinico, ki podpira naravno ukrivljenost hrbtenice pri razvoju novorojenčka in spodbuja zdrav položaj kolkov/nog, ker odpravi težišče celotne mase z dna hrbtenice in medenice.

Lastnosti Ergobaby vstavka za novorojenčke

 • Naredi Ergobaby mehko nosilko uporabno od prvega dne, tako da imate dojenčka blizu ob tem pa ste mobilni in imate proste roke
 • Zagotavlja ergonomski položaj otroka v zdravem sedeč M - položaju, C - ukrivljeno hrbtenico, in otroka dovolj blizu za poljub.
 • Enostavno vstavljanje in odstranjevanje otroka iz nosilke z vstavkom že v nosilki.
 • Hladi otroka s pomočjo poenostavljene pahljačaste oblike.
 • Vstavek morajo pri nošenju v mehkih nosilkah uporabljati dojenčki od 3,2 - 5,5 kg, dojenčki težji kot 5,5 kg, vendar mlajši od 4 mesecev ter dojenčki, ki še nimajo močnega in doslednega nadzora glave in vratu.
 • Dvigne dojenčka na višino za poljubčke in crkljanje.
 • Dojenčkove roke in dlani so proste in na voljo za samopomiritev.
 • Odstranljiva blazina za udobje dojenčka in podporo v prehodnem obdobju od 4 - 6 meseca se uporablja samostojno v nosilki pri nošenju dojenčkov z dobro kontrolo vratu, ko dojenček morda ne potrebuje več zunanje lupine vstavka, vendar bi potreboval dodatno podporo v nosilki, da se zagotovi pravilen položaj nog in s tem pravilen ergonomski položaj.
 • Za otroka, ki je visok, ampak še vedno potrebuje dodatno podporo glave in vratu, pa se lahko uporablja samo hrbtni del vložka.
  Odličen način za prenos spečega dojenčka iz nosilke v posteljico.
 • Enostaven za uporabo.
 • Vsi Ergobaby vstavki za dojenčke se lahko uporabljajo z vsemi Ergobaby mehkimi nosilkami.
 • Priznan s strani Mednarodnega inštituta za displazijo kolkov kot kolkom zdrav izdelek, podpira naravni položaj za razvoj otrokovih kolkov, medenice in hrbtenice.
 • Izdelan iz 100% bombaža.
 • Pralen v pralnem stoju.

Prednosti Ergobaby vstavka za novorojenčke

1. Podložen nastavljiv, prepogljiv oporni del za boljšo oporo glave in vratu.
Prilagodljiv za tesno prileganje
2. Odstranljiva blazina za dodatno podporo
Ergonomska blazina podpira dojenčkovo hrbtenico v optimalno ukrivljenem loku oz. v pravilnem C-položaju in zagotavlja optimalno pozicijo sedenja glede na rast otroka. Hkrati dojenčka dvigne, da je dovolj blizu za poljub.

3. Oblazinjena podpora za stegna
Zagotavlja zdrav položaj kolkov s koleni nad boki

4. Enostavno pahljačasto oblikovano hrbtišče
Omogoča boljši pretok zraka za otroka.

5. Varna pritrditev na mehko nosilko
Omogoča lažje vstavljanje in odstranjevanje otroka iz nosilke

Starosti in stopnje 

Novorojenček
0 - 2 meseca, od 3,2 kg
Dojenček
3 - 4 mesecev
Prehod
Prehodno obdobje 4 - 6 mesecev, samo z blazino  

  Varnost in kakovost

  Pri razvoju Ergobaby posveča posebno pozornost varnosti otrok, ki se nosijo v nosilkah. Ergobaby nosilke so opravile številne teste in imajo certifikat Evropske agencije za testiranje TÜV, ameriškega združenja proizvajalcev otroške opreme (JPMA), v skladu z ameriškimi standardi za testiranje materialov, in izpolnjujejo standarde CPSIA (Zakon o varnosti proizvodov v ZDA):

  Njihova zaveza k ideji o nošenju otrok in kakovost izdelkov je priznana s številnimi zadovoljnimi kupci in prejemom številnih nagrad Ergobaby nosilk: