Za prijetna potepanja v vsakem vremenu.

Zaščtite otroka v nosilki pred mrazom. Zimska zaščita za mehke nosilke Ergobabay se preprosto pripne na vašo ErgoBaby nosilko in vašemu otroku nudi zaščito pred vetrom, dežjem, snegom in mrazom. Naj vas hladno vreme ne ustavi!

Ključno pravilo starševstva je, da je vedno dobro biti pripravljen. Ne pustite da mraz prepreči vaše pustolovščine z dojenčkom. Nova in izboljšana Ergobaby Zimska zaščita ima toplo podlogo iz flisa in vodoodporno zunanjo tkanino. Resnično namenjena premagati vremenske dejavnike, zunanja plast zagotavlja zaščito pred vetrom, dežjem in snegom, medtem ko notranja podloga iz flisa zagotavlja, da je dojenčku toplo in udobno.

Ergobaby Zimska zaščita se preprosto pritrdi na vse Ergobaby nosilke in zagotavlja zaščito pred vetrom, dežjem, snegom in mrazom. Ergobabay Zimska zaščita je namenjena za sprehode deževnem ali hladnejšem vremenu saj omogoča, da je vaš malček popolnoma zaščitem pred padavimi, zato ne pustite, da le-te preprečijo potepanja in dogodivščine z vašim malčkom.

Pomembno: Zimska zaščitani ni kompatibilna z Ergobaby nosilkami, ki so bile proizvedene pred letom 2012. Vremenska zaščita je primerna za uporabo tudi z Mehko nosilko Ergobaby 4 položaji 360.

Lastnosti Zimske zaščite za mehke nosilke Ergobaby:

  • Zunanja vodoodporna tkanina 100% poliester
  • Notranja tkanina 100% poliester, flis
  • Elastična kapuca
  • Elastičen prilagodljiv prostor za noge
  • Pralna v pralnem stroju

Varnost in kakovost

Pri razvoju Ergobaby posveča posebno pozornost varnosti otrok, ki se nosijo v nosilkah. Ergobaby nosilke so opravile številne teste in imajo certifikat Evropske agencije za testiranje TÜV, ameriškega združenja proizvajalcev otroške opreme (JPMA), v skladu z ameriškimi standardi za testiranje materialov, in izpolnjujejo standarde CPSIA (Zakon o varnosti proizvodov v ZDA):

Njihova zaveza k ideji o nošenju otrok in kakovost izdelkov je priznana s številnimi zadovoljnimi kupci in prejemom številnih nagrad Ergobaby nosilk: