Edinstvene lastnosti zaradi katerih je hibridna nosilka Boba Bliss tako priljubljena

Hibridna nosilka Boba Bliss je odlična izbira za nošenje dojenčka od prvih dni dalje. Med nošenjem je dojenček na vaših prsih in je obrnjen proti vam, tako da imata oba kar največ od crkljanja. Otrok je v tem položaju namreč najbolje podprt, poleg tega lahko tudi aktivno sodeluje.

Boba Bliss je popolna izbira za starše, ki si želijo imeti dojenčka blizu ter za nošenje iščejo nekaj preprostega (recimo brez vezanja). Nosilko sta zasnovali materi z dolgoletnimi osebnimi in poklicnimi izkušnjami na področju nošenja otrok ter oblikovanja nosilk.

Hibridna-nosilka-Boba-Bliss

Inovativni obroči na naramnicah

Inovativni obroči omogočajo funkcionalno prilagajanje tako naramnic, kot tudi širine in višine panela nosilke. S preprostimi potegi navzgor in navzdol lahko material ali odmaknemo izpred otrokovega obraza, ali z njim dodatno podpremo spečo glavico dojenčka.

Hibridna-nosilka-Boba-Bliss

Pas z mehko strukturo

Modularni pas z zaponko je narejen tako, da se prilega vašemu telesu in zagotavlja udobje tudi pri nošenju manjših dojenčkov višje na trupu. Kombinacija elastične pletenine in tkanega platna omogoča, da je otrok varno in udobno podprt v naravnem ergonomskem položaju - položaju žabice.  

Hibridna-nosilka-Boba-Bliss

Oblika sedalnega dela

Izvirna zasnova sedalnega dela omogoča, da nosilka nemoteno raste skupaj z vašim dojenčkom in podpira zdrav položaj njegove medenice, kolkov in nog. Odprtine za nogice so oblazinjene za udobnejše nošenje.

Hibridna-nosilka-Boba-Bliss

Prekrižane naramnice

Vsestranski široki naramnici, ki posnemata trak za nošenje, sta nastavljivi po dolžini in širini, kar zagotavlja optimalno prileganje vsem uporabnikom. Širša pokritost ramen in hrbta pomaga tudi pri optimalni porazdelitvi teže in dojenčka privije bližje vašemu težišču. Naramnice imajo naš izvirni sistem dvojnega prilagajanja zaponke za enostavno nameščanje in dojenje. Nosilko tako z lahkoto prilagodimo za dojenje in jo zatem brez težav ponovno nastavimo. Otroka lahko vanjo samostojno namestimo in prav tako vzamemo ven.

Hibridna-nosilka-Boba-Bliss